Продукти

Ел. подово отопление

 

  Лъчистото подово отопление е една от най-икономичните системи за отопление на вашия дом.  Използвайки системите за подово отоление, вие ще се радвате на превъзходен комфорт и ниски сметки за отопление.   

 

Едно от предимствата на електрическото подово отопление е възможността за монтаж  във всяко едно помещение от вашия апартамент или къща,  давайки ви допълнителна свобода при проектирането на вътрешният дизайн на помещенията. 

Проектирането на баня без наличието на отоплителни тела по стените вече не е проблем.  Използването на лъчисто подово отопление прави банята наистина комфортна, а факта че винаги ще имате топъл и сух под е още едно подтвърждение за правилния ви избор. 

Едно от големите предимства на тези ситеми е свързано с вас и вашето здраве. . Поради ниската температура на повърхноста циркулацията на въздух  в помещението е сведена до минимум, което намалява разпространението на прах.

 

Подово лъчисто отопление може да бъде монтирано, както при първоначално строителство така и при ремонт. 

Системите могат да бъдат монтирани почти под всякакъв вид подова настилка, като това влияе изцияло само на отдаваната мощност.

 

Различните видове системи за подово отпление представяни от фирма ЕCOFLOOR са създадени, за да отговорят на всички нужди на клиентите.

Моля, изберете от: